Een frisse blik met de nieuwe site van ct!

Redactie
0

Vanaf nu blijf je met een frisse blik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op computergebied.

c’t magazine voor computertechniek is al bijna 15 jaar de informatiebron voor IT’ers, systeembeheerders en iedereen die als hobby grote interesse heeft in de brede wereld van computers en de achterliggende technieken. Tien keer per jaar lees je zeer uitgebreide hard- en softwaretests, trends en praktische artikelen die werkelijk de diepte ingaan. De thema’s lopen uiteen van (draadloze) netwerken, communicatie, besturingssystemen, hardwaretechnologie, e-mail, webdesign tot mobile computing. Kortom, er is voor elk wils.

c’t magazine werkt journalistiek onafhankelijk en test alle producten grondig zelf. Bijna maandelijks lees je de keiharde meetresultaten en praktijkervaringen en laten we natuurlijk de beslissing aan jou om te bepalen welk product het best bij je past. We doen niet aan winnaars op basis van een prijs-kwaliteitverhouding of andere criteria, omdat we vinden dat onze lezers dat heel goed zelf kunnen bepalen, mede op grond van onze resultaten en bevindingen.

Uit een enquete van afgelopen voorjaar bleek dat onze lezers c’t magazine waarderen met een score van maar liefst 8,2. Daarmee zijn we natuurlijk zeer tevreden.

Wil jij ook helemaal op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de IT-wereld? Blijf dan c’t lezen of word direct abonnee!

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuw Windows Insider Programma met Canary Channel

Het Windows Insider-programma van Microsoft heeft een nieuw kanaal erbij genaamd de Canary Channel. Door de release van dit nieuwe kanaal, hebben gebr...

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er