Najaarsactie c’t magazine

Redactie
0

Ben je nog geen abonnee van c’t magazine, maar wel een liefhebber van alles op IT-gebied? Wil je lezen over de nieuwste hardware en software, uitgebreide achtergrondinformatie krijgen over nieuwe ontwikkelingen enzovoorts? Als je dat relaxed op papier wilt lezen, kun je dat doen met de najaarsactie van c’t magazine.

Als abonnee kun je het blad trouwens ook digitaal lezen via onze app of de pdf’s ervan downloaden. Maar waarschijnlijk heb je tijdens je werk al genoeg naar een scherm getuurd, en dan kun je lekker achterover leunen met de papieren versie van c’t. Zonder last van legebatterijstress, je WhatsApp-duim of hinderlijke spiegelingen van al die extra lampjes tijdens de feestdagen.

Je kunt nu profiteren van verschillende abonnementsaanbiedingen om c’t magazine drie, tien of twintig maal op je deurmat te krijgen. Regel je c’t magazine abonnement hier.

Veel leesplezier alvast!

CT najaarsactie

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Gratis Fritzbox-magazine

Speciaal voor iedereen die een thuis een Fritzbox heeft staan en deze optimaal wil benutten, hebben we samen met AVM een gratis Fritz-tips bookazine s...

Internet Explorer: zero-day-exploit in JScript scripting-engine

Internet Explorer heeft  een kwetsbaarheid die deels als kritiek is geclassificeerd. Het wordt daardoor mogelijk om code op afstand uit te voeren. Op ...

Interessant voor jou

0 Praat mee