Najaarsactie c’t magazine

Redactie
0

Ben je nog geen abonnee van c’t magazine, maar wel een liefhebber van alles op IT-gebied? Wil je lezen over de nieuwste hardware en software, uitgebreide achtergrondinformatie krijgen over nieuwe ontwikkelingen enzovoorts? Als je dat relaxed op papier wilt lezen, kun je dat doen met de najaarsactie van c’t magazine.

Als abonnee kun je het blad trouwens ook digitaal lezen via onze app of de pdf’s ervan downloaden. Maar waarschijnlijk heb je tijdens je werk al genoeg naar een scherm getuurd, en dan kun je lekker achterover leunen met de papieren versie van c’t. Zonder last van legebatterijstress, je WhatsApp-duim of hinderlijke spiegelingen van al die extra lampjes tijdens de feestdagen.

Je kunt nu profiteren van verschillende abonnementsaanbiedingen om c’t magazine drie, tien of twintig maal op je deurmat te krijgen. Regel je c’t magazine abonnement hier.

Veel leesplezier alvast!

CT najaarsactie

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuwe beleidsregel ACM maakt vrije modemkeuze mogelijk

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft een nieuwe beleidsregel opgesteld die bepaalt dat consumenten en bedrijven in Nederland vanaf februari 202...

Microsoft account wel of niet? – c’t magazine 8-9/2021 staat voor je klaar

Lees c't magazine 8-9/2021, met o.a. Microsoft-accounts, eerste hulp bij internet-uitval en een Pi als back-upserver. Bestel nu met gratis verzending.

Interessant voor jou

0 Praat mee