Najaarsactie c’t magazine

Redactie
0

Ben je nog geen abonnee van c’t magazine, maar wel een liefhebber van alles op IT-gebied? Wil je lezen over de nieuwste hardware en software, uitgebreide achtergrondinformatie krijgen over nieuwe ontwikkelingen enzovoorts? Als je dat relaxed op papier wilt lezen, kun je dat doen met de najaarsactie van c’t magazine.

Als abonnee kun je het blad trouwens ook digitaal lezen via onze app of de pdf’s ervan downloaden. Maar waarschijnlijk heb je tijdens je werk al genoeg naar een scherm getuurd, en dan kun je lekker achterover leunen met de papieren versie van c’t. Zonder last van legebatterijstress, je WhatsApp-duim of hinderlijke spiegelingen van al die extra lampjes tijdens de feestdagen.

Je kunt nu profiteren van verschillende abonnementsaanbiedingen om c’t magazine drie, tien of twintig maal op je deurmat te krijgen. Regel je c’t magazine abonnement hier.

Veel leesplezier alvast!

CT najaarsactie

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

Asus Zephyrus Duo 15: gaming-laptop met extra scherm

Asus lanceert een nieuwe gaming-laptop in zijn Republic of Gamers-lijn, de Zephyrus Duo 15. Uniek aan dit apparaat is het tweede scherm boven het toet...

Samsung Display staakt lcd-productie eind 2020

Samsung Display wil de productie van lcd-schermen tegen het einde van het jaar stopzetten. In plaats daarvan wil het bedrijf zich gaan concentreren op...

Interessant voor jou

0 Praat mee