Aanbieding c’t magazine abonnement – thuis in je tijdschrift

Redactie
0

Profiteer nu van korting op een c’t magazine abonnement. Lekker thuis op de bank met je favoriete tijdschrift, zonder dat je (met mondkapje op) de deur uithoeft.

Met een abonnement op c’t krijg je elke uitgave een aantal uitgebreide onafhankelijke tests, diepgaande achtergrondartikelen en workshops op niveau. Grasduin door de verrassende onderwerpen om je kennis te verbreden en je thuis te voelen in de wereld van IT en c’t. Daarnaast krijg je als abonnee ook exclusief toegang tot de digitale versies en pdf’s.

actie c't magazine abo najaar 2020

Als je op tijd bestelt, valt het komende nummer binnenkort op je deurmat. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, vanaf 15 euro. En als je iemand anders wilt verrassen, is er ook een cadeau-abonnement.

Klik op bovenstaande afbeelding of volg deze link voor de opties en voor meer informatie.

Veel leesplezier!

De c’t-redactie

 


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie en tips!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


 

Lees uitgebreide achtergrondinfo en reviews op je gemak in c't magazine. Nieuwste uitgave: c't dec/2020

Meer over

c't magazine

Deel dit artikel

Lees ook

AIO-waterkoeling met TEC: Cooler Master ML360 Sub-Zero

Voor de MasterLiquid ML360 Sub-Zero van Cooler Master is nauw samengewerkt met Intel. Thermo-elektrische koeling en Intel's Cryo Cool techniek worden ...

Nieuw! Het Windows Praktijkhandboek

Het Windows Praktijkhandboek is de ultieme bundeling van Windows 10-artikelen uit c’t van het afgelopen jaar. Een grote keur aan artikelen passeert da...

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er