Andere gebruiker actief in Windows bij afsluiten

Als ik de computer inschakel en later weer wil afsluiten, waarschuwt Windows dat de pc nog door een andere gebruiker wordt gebruikt. Hoe kan dat en hoe voorkom ik die melding?