Accu-indicator van bluetoothkoptelefoons

Daniel Dupré
0

Volgens jullie test van voordelige bluetooth-koptelefoons zou bij een JBL T450BT die via bluetooth is aangesloten op een Android-smartphone de resterende accuduur dan worden weergegeven bij de bluetooth-instellingen. Op mijn Lenovo Moto G5 met Android 7.0 zie ik dat echter niet, ook niet als ik bij de instellingen kijk. Doe ik iets fout?

We hebben de functie op verschillende Android-smartphones getest, en ook met verschillende Android-versies. Wat we ten tijde van de test echter nog niet wisten is dat de weergave van de accuduur standaard eigenlijk pas vanaf Android 8.1 in het systeem zit.

Wel hebben diverse smartphonefabrikanten zoals Samsung, OnePlus en LG de functie al aan eerdere versies van hun gemodificeerde Android toegevoegd. In het geval van een Moto G5 kun je waarschijnlijk weinig anders doen dan afwachten of er een update naar Android 8.1 komt.

Meer over

Bluetooth

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Sony bluetooth-oordopjes met active noise-cancelling

De draadloze Sony WF-SP700N bluetooth-oordopjes zijn bestemd om mee te sporten en voorzien van active noise-cancelling.

Sportieve in-ear bluetooth koptelefoon Sennheiser CX Sport

Een korte test van de Sennheiser CX Sport in-ear koptelefoon. Draadloos via bluetooth, voorzien van een remote in de draad tussen de oortjes.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er