Maak kennis met c’t magazine

Heb jij een bovengemiddelde interesse in computers of een IT-achtergrond? Ben je op zoek naar diepgang over je favoriete onderwerpen en betrouwbare informatie waar je verder mee komt? Dan is c’t magazine je op het lijf geschreven. Vraag nu jouw gratis nummer aan en verrijk je IT-kennis!

Helaas zijn alle gratis edities vergeven. Je kunt je nog wel GRATIS inschrijven voor de wekelijkse c’t update, klik hier!
Wil je c’t magazine bestellen? Bekijk dan hier de recente edities van c’t

In dit nummer:

  • Alles over hoe het darknet werkt
  • Test van snelle Wi-Fi 6 usb-adapters
  • Hoe softwareoptimalisatie je pc sneller maakt
  • De optimale mini-gaming-pc

Over c’t
Als computerliefhebber valt het niet altijd mee om onafhankelijke, betrouwbare informatie te vinden. Met de mix in ons computermagazine vol met tests, workshops, achtergronden en tips zijn we jouw betrouwbare partner met betrekking tot de laatste IT-ontwikkelingen. Met c’t lees je iedere editie het nieuws dat je nergens anders tegenkomt. Je leert en wordt binnen ons IT magazine uitgedaagd om je kennis te verbreden en aan de slag te gaan met nieuwe onderwerpen. Meteen enthousiast? Bekijk dan hier onze abonnementen.

 

*Deze actie geldt voor maximaal 1 nummer per adres en op =op. Het staat uitgever vrij om aanvragen te weigeren. Op het emailadres ontvang je tevens de wekelijkse c’t update en communicatie van c’t magazine. Hiervoor kun je je ten alle tijden afmelden onderaan elke nieuwsbrief.