Google I/O

Google I/O


Google I/O: Pixel 6a, Pixel 7, Pixel Tablet en Pixel Watch aangekondigd

Google toonde verschillende nieuwe apparaten op de I/O keynote: Naast de Pixel Watch werd ook de Pixel 6a en AR Glass getoond.

Google toont Pixel 7 en Pixel 7 Pro nu al op developer keynote

Als verrassing heeft Google tijdens de developer keynotes zijn volgende high-end smartphones Pixel 7 en Pixel 7 Pro aangekondigd, met een nieuwe processor en een herzien ontwerp.

Google I/O developer keynote 2022 – dit zijn de verwachtingen

Net als vorig jaar zal de Google I/O developer keynote grotendeels als online streaming-evenement op 11 en 12 mei plaatsvinden. Dit zijn de verwachtingen.

Geheime gegevensverzameling: Google verwijdert apps uit Play Store

Google verwijdert tientallen Android-apps uit Play Store die stiekem persoonlijke gegevens verzamelden. De apps waren geïnstalleerd op ten minste 60 miljoen apparaten. Ook gaat Google apps die te oud ...

Chromebook: keuze voor een goede laptop op Chrome OS – advies

Chromebook is uitgegroeid tot een goede laptop, die met Chrome OS snel, makkelijk en veilig is - we geven advies voor de aankoop.

Google I/O: online versie van de ontwikkelaarsconferentie ook geannuleerd

De ontwikkelaarsconferentie Google I/O vindt dit jaar niet plaats en de online versie is nu ook geannuleerd.

Google I/O 2019: het privacy initiatief van Google

Google zegt op korte termijn de grote hoeveelheid aan gegevens die het bedrijf verzamelt te reduceren. Het bedrijf wil zich zo wellicht onderscheiden van de concurrentie en kosten reduceren.

Google I/O 2019 programma deels bekend

Van 7 tot 9 mei houdt Google zijn Google I/O ontwikkelaarsconferentie. Behalve voor ontwikkelaars is dit event ook interessant om te zien waar Google met diverse producten heen wil en waar het op focu...

c't 08-09/2024

Bestel nu