CES

CES

De CES is een van de grootste beurzen voor consumentenelectronica en wordt elk jaar in januari gehouden. Tech- en IT-bedrijven presenteren hier hun nieuwste producten en diensten. Op de CES zie je trends en technologieën die het jaar mede bepalen.


Asus kondigt nieuwe producten aan voor de zakelijke markt

Tijdens de CES 2024 in Las Vegas heeft Asus een nieuwe reeks zakelijke producten aangekondigd en in dit artikel hebben we een aantal aankondigingen voor je op een rijtje gezet.

Verwachtingen: nieuwe processors en videokaarten in 2022

Dit zijn de verwachtingen voor 2022 van nieuwe processors en videokaarten die vooral AMD en Intel vanaf de CES in januari zullen presenteren.

SanDisk toont usb-stick van 4 TB

SanDisk heeft op de CES een usb-stick getoond met een gigantische opslagcapaciteit. De 4 TB geheugenstick is eerder een studie naar de technische mogelijkheden dan een model dat op korte termijn verkr...

Asus kondigt ROG Mothership 17,3″-gaminglaptop aan

De door ASUS aangekondigde Republic Of Gamers Mothership (GZ700) is een nieuw type desktopvervanger met 17,3"-scherm en Nvidia's RTX 2080 en de high-end i9-8950HK-cpu van Intel.

Asus kondigt nieuwe ZenBook S13 aan op CES

Asus heeft op de CES in Las Vegas een nieuwe ZenBook S13 aangekondigd met een zeer platte body en een scherm met een extreem smalle rand.

Gigabyte breidt SSD-lijn uit met Aorus RGB serie

Gigabyte heeft op de CES een nieuwe lijn van Aorus RGB ssd's gepresenteerd. Het zijn gaming versies van Gigabytes PCIe Gen3 X4 ssd's en zijn voorzien van RGB verlichting.

Nvidia gaat adaptive sync (Freesync) ondersteunen

Nvidia heeft op de CES aangekondigd dat per 15 januari adaptive sync volgens de VESA-standaard wordt ondersteund. Dit is de techniek die AMD Freesync noemt.

Nieuwe Sennheiser-producten op CES 2019

Sennheiser presenteert op de CES 2019 verschillende nieuwe technieken en producten. Dat zijn Augmented Audio, de MOMENTUM True Wireless en de AMBEO Soundbar.

c't 07/2024

Bestel nu