Gratis gids over Bitcoin en cryptovaluta

Marco den Teuling
0

bitcoin-alles-over-bitcoin-specialRond Bitcoin en cryptovaluta hangt een bijzonder mythisch sfeertje. In de media doen talloze verhalen de ronde van mensen die een kapitaal aan Bitcoins bezitten of vergaren en daarmee allerlei gekke dingen doen. Toch helpt dit soort verhalen niet bepaald als je gewoon wilt weten wat Bitcoins, blockchain en andere cryptovaluta nou eigenlijk zijn. Wie dat wil moet gewoon met Bitcoins en andere cryptomunten gaan spelen. Maar dan is het wel handig als je weet waar je moet beginnen.

In de gids ‘Alle geheimen van Bitcoin en blockchain’ kiezen we daarom voor een praktische aanpak die je helemaal meeneemt in het proces. Je kunt deze gids gratis downloaden door het formulier op deze pagina in te vullen. Gaandeweg snap je steeds beter hoe het allemaal werkt.  Termen als altcoins, forks, ico’s zullen al snel geen geheimen meer voor je hebben. In de gids leggen we de blockchaintechniek tot in detail uit en kijken zelfs wat er nog meer met blockchain zou kunnen.

Deze gids is helaas niet meer beschikbaar. In c’t magazine besteden we geregeld aandacht aan de laatste informatie en toepassingen rond blockchain-technologie, zoals in de automobielindustrie.

Uitgebreide achtergrondinformatie en praktische tips lees je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Marco den Teuling
Marco den TeulingHad als eerste eigen computer ooit een 16-bit systeem, waar van de 48 kilobyte toch echt niet ‘genoeg voor iedereen’ was. Sleutelt graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen. Vindt ‘Software as a Service’ een onbedoeld ironische naamgeving.

Lees ook

Nieuwe ASUS ZenBook Duo: laptop met maar liefst twee schermen

De vorige Asus ZenBook Duo was al een opvallende verschijning, maar met de 2024-versie doet ASUS daar nog een schepje bovenop als het gaat om de hoeve...

Innovatie in vele vormen: ASUS, ‘In search of Incredible’

ASUS is een fabrikant die vaak nieuwe dingen probeert, geheel volgens de slogan 'In search of Incredible'. Bekijk dit overzicht maar eens.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er