Apple Watch-powerbank en iPhone-case van Zens

Noud van Kruysbergen
0

Het Nederlandse bedrijf Zens is gespecialiseerd in draadloos opladen. Zens heeft een compacte powerbank ontworpen voor de Apple Watch en bovendien een case voor de iPhone 6 en 6s waarmee die apparaten ook draadloos opgeladen kunnen worden.

ZENS-Apple-Watch-Power-Bank

De Zens Apple Watch Power Bank, zoals het product officieel heet, heeft de vorm van een kubus. Het laadt de Apple Watch op via inductie volgens de Qi-standaard, net als de eigen oplader van de Watch. De Apple Watch is overigens het eerste product van Apple dat draadloos opladen van huis uit ondersteunt. De Power Bank heeft een accucapaciteit van 1300 mAh. Daarmee zou je de Watch onderweg drie keer moeten kunnen opladen. De Apple Watch Power Bank heeft een adviesprijs van 50 euro.

ZEPB01B_HR_Top-218x410De oplaadcase voor de iPhone 6/6s heet officieel iPhone 6/6S Battery Wireless Charging Case. Het opladen gaat ook hier via de Qi-standaard. De case bevat bovendien een kleine powerbank van 1650 mAh die opgeladen wordt via microUSB. De iPhone-case moet 70 euro kosten.

 

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er