4-bay nas van Thecus

Redactie
0

Thecus heeft een nieuwe 4-bay nas geïntroduceerd, de N4810, met een opslagcapaciteit van maximaal 40 terabyte. De nas draait op een Celeron N3160-quadcore van 1,6GHz.

De processor is dezelfde die ook in de 2-bay 2810PRO zit. Het werkgeheugen is standaard 4 GB en uitbreidbaar tot 8 GB. Net als de 2810PRO heeft de N4810 drie USB 3.0-poorten. Nieuw is dat de N4810 ook een USB type C-poort heeft. Verder heeft het apparaat twee gigabit-ethernetpoorten, HDMI 1.4b, DisplayPort 1.1a en een s/pdif-audioaansluiting.

De Thecus nas draait op de nieuw vormgegeven ThecusOS 7.0 met een intuïtieve userinterface. Deze software heeft een aantal nieuwe features zoals Photo Station, Thecus App Center, en User Profile. De nas moet vanaf deze maand (augustus) verkrijgbaar worden; een prijs was bij schrijven van dit artikel nog niet bekend.

thecusnas

Thecus N4810

thecusnasachterkant

Meer over

NAS

Deel dit artikel

Lees ook

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er